Hirdetés

Az új helyszínre fókuszál a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty gameplay trailere

|

Az Xbox Games Showcase Extendedben Dogtown kapta a főszerepet.

Hirdetés

Eleinte azt hihették a játékosok, hogy a Cyberpunk 2077 első és egyetlen kiegészítője, a Phantom Liberty tele lesz tömve tartalommal ugyan a CD Projekt RED-re jellemző módon, de ennél többet nem nyújt, azonban a projekt sokkal nagyobb volumenű lesz ennél, és a játék alapjait is megváltoztatja. 

Nem véletlen, hogy a Phantom Liberty megjelenésével az alapjáték gépigénye is változni fog, ugyanis rengeteg mindenen fejlesztettek, erről a minap már meséltek egy hosszabb videóban, azonban nem maradhatott ki az Xbox extra műsorából, az Xbox Games Showcase Extendedből sem. 

Hirdetés

Az alábbi gameplay videóban a küldetésekért felelős PaweŁ Sasko mutatta be nekünk a Phantom Liberty új helyszínét, a Dogtownt, amely lényegében egy fekete piac, ahol olyan cuccokat is megtalálhatunk és beszerezhetünk, amiket sehol máshol. Bár ez a terület is Night City része, azonban megvannak a maga sajátosságai, szabályai és veszélyei, és igyekeztek még élettel telibbé tenni, ahol új titkokra és easter eggekre is bukkanhatunk a felfedezése közben. Ezt követően Keanu Reeves is mesélt kicsit arról, hogy mire számíthatunk a kiegészítőtől, azt se hagyjátok ki: 

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án fog megjelenni PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re. Ti vissza fogtok térni a játékba?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)