Hirdetés

Az új koronavírus játékban te állíthatod meg a járványt

|

A COVID: The Outbreak megvásárlásával ráadásul tényleg segíthetsz a pandémia legyőzésében.

Hirdetés

Péntek óta elérhető a Steamen a COVID: The Outbreak nevezetű stratégiai játék, ami nem túl meglepő módon a koronavírus-járványt, és annak megfékezését dolgozza fel. Sokban emlékeztet a népszerű Pandemic társasjátékra, és cseppet sem mondható drágának. 

Hirdetés

Mindösszesen 12 euróba kerül ugyanis a COVID: The Outbreak a Steamen, sőt most még pár napig egy 10%-os kedvezmény is él, szóval mindegy 10,79 eurót kell fizetni érte. Nem mellékes szempont, hogy a játék megvásárlásával jótékonykodhattok is, a Steam a májusi és júniusi bevételei 20 százalékát ajánlotta fel erre a célra. Az alábbi trailer pedig részletesen bemutatja, mit is tud a COVID: The Outbreak.

A COVID: The Outbreak csak és kizárólag PC-n elérhető, szóval a konzolos játékosok hiába keresik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)