Hirdetés

Az új Mass Effect alatt lehet, hogy már nem a DICE motorja fog zakatolni

|

Elképzelhető, hogy a BioWare visszatér egy másik közkedvelt engine-hez.

Hirdetés

Egyelőre elég sok a kérdőjel a Mass Effect sorozat jövőjét illetően, de azt már legalább tudjuk, hogy a tervek szerint valamikor később tényleg hoz nekünk egy új részt a BioWare csapata.

A nem éppen kiemelkedőre sikeredett Andromeda után valószínűleg joggal kételkedhetnek a rajongók a folytatást minőségét illetően, ám nemrég lehet, hogy új információmorzsával gazdagodtunk, amit akár még jó jelnek is lehet tekinteni.

Hirdetés

Egy álláshirdetés szerint egy új munkatársra van szüksége a BioWare-nek, aki elég fontos szerepet tölt majd be a következő Mass Effect fejlesztésében, és úgy tűnik, hogy az állás betöltéséhez előnyt jelent az, ha a jelentkezőnek van tapasztalata az Unreal Engine 4-nel. Messzemenő következtetéseket még nem érdemes ebből levonni, de ez akár azt is jelentheti, hogy a folytatást már ismét az Epic Games motorja hajtja majd.

Ugyebár az első három Mass Effect alatt az Unreal Engine 3 duruzsolt, az Andromedát viszont már a DICE által fejlesztett Frostbite keltette életre. Ha a technikai dolgok mellett sikerül még a történetvezetésben és karakterek terén is hozni a korábbi részek színvonalát, lehet, hogy ismét lesz minek örülniük a rajongóknak.

Persze azért nemrég már kaptak egy elég jó meglepetést a Mass Effect-rajongók, hiszen idén tavasszal olyan pakk érkezett, ami felújított formában hozta el nekünk Shepard parancsnok három jól ismert kalandját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)