Hirdetés

Az új Mortal Kombat 1 funkciótól még viccesebbek a kivégzések

|

Egy kifejezetten vakoknak és gyengénlátóknak behozott megoldás nagyon szórakoztatóvá teszi a látványos mészárlást.

Hirdetés

A hozzáférhetőségi opciók egyre nagyobb figyelmet kapnak a játékoknál. Ennek köszönhetjük azt, hogy például egy vak játékos is legyűrte ellenfeleit az év legnagyobb, verekedős játékoknak tartott versenyén. A Mortal Kombat 1 is követi a többieket, és extra hanghatások mellett még kommentátort is kapnak a gyengénlátók, hogy átélhessék a kivégzések borzalmas gyönyöreit.

A narrátor hanglejtése és részletes leírása azonban inkább csak viccessé, mintsem undorítóvá teszi az ikonikus pillanatokat.

Hirdetés

A Mortal Kombat 1 bétája tegnap ért véget, és a rajongók több száz meccset lepörgettek, amíg tartott. Edmond Tran, a GamesHub vezető szerkesztője is kipróbálta a tesztverziót, és összekerült egy vak játékossal, aki szépen ki is fektette. Edmond ezután elkezdte piszkálgatni az audio funkciókat, és csodára lelt:

Mintha egy unott orvos adná le a legutóbbi jelentését, ami egészen fantasztikus. Nyilván ez a feature nem nekünk szól, és nagyon örülünk neki, hogy része a játéknak. A vak harcosok hálásak lesznek érte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)