Hirdetés

Az új Sifu modokkal Pókemberként, Kratosként és John Wickként is verekedhetünk

|

A modderek nem fogták vissza magukat a Sloclap játékával kapcsolatban.

Hirdetés

A hónap elején jelent meg PC-re és konzolokra a Sloclap különleges verekedős címe, a Sifu, amelyben egy bosszúhadjáratba csöppenhetünk bele egy csavarral: minden egyes elhalálozáskor visszatérünk ugyan, de idősebben, ez pedig a játékmenetre is kihatással van. A fejlesztőcsapat egy olyan innovatív harcrendszert álmodott meg, amit legutóbb a Batman Arkham játékoknál tapasztalhattunk, a Sifu pedig ezáltal az idei év egyik legjobb és nehézsége miatt legmegosztóbb alkotása lesz (noha utóbbi kapcsán változtatásokat ígérnek a fejlesztők). 

Hirdetés

Aki azonban olyan profi, hogy már becsukott szemmel is végigpörgeti a pályákat, vagy éppenséggel csak őrült szórakozásra vágyik a játék világában, az a folyamatosan készülő és a NexusModsra felkerülő modoknak köszönhetően különböző népszerű karakterek bőrébe bújva is szétrúghat pár hátsót. Aki nem vágyik autentikusságra, az kipróbálhatja, hogy milyen a barátságos és közkedvelt Pókemberrel kungfuzni, de a Halo sorozatra készülve akár Master Chieffel is belevetheti magát a harcokba. Természetesen egyetlen moddolt játékból sem maradhat ki a God of War franchise Kratosa sem, de a Resident Evil széria egyik karaktere, Albert Wesker, Deadpool, a GTA CJ-je és a 47-es ügynök is tiszteletét teheti a Sifuban.

A felhozatal nyilvánvalóan nem lehet teljes addig, amíg más verekedős franchise-ok képviselői nem szerepelnek benne, de a modderek szerencsére erre az igényre is gondoltak: már a Mortal Kombat Scorpionját, a Ninja Gaiden Ryu Hayabusáját, a Street Fighter Chun-Lijét és John Wicket is belerakhatjuk a játékba (noha utóbbi kettő Patreon-tagoknak érhető csak el).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Melyiket fogjátok biztosan kipróbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)