Hirdetés

Az Uncharted 4 tartalomhiányosan érkezhet PC-re és PlayStation 5-re

|

Ha igazak a feltételezések, akkor sok rajongó fog a PS4-es változat mellett maradni.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy Uncharted 4: A Thief's End egyike volt a PlayStation 4 legfontosabb exkluzívjainak, vélhetően senki nem lepődött meg azon, hogy a Sony ezt is át akarja hozni PlayStation 5-re. A PC-s változatra mondjuk már kevesebben számítottak (nagyjából senki), ám miután az utóbbi időszakban felértékelődött a platform a konzolgyártó szemében, így asztali gépeken és laptopokon is átélhetjük Nathan Drake utolsó kalandját.

Az Uncharted 4-nek azonban nem csak a kizárólag szólóban játszható kampányát szerették sokan, hanem a meglepően szórakoztató többjátékos módját is, amit viszont látszólag hátrahagynak a fejlesztők a remasterrel. Egy ilyen döntés nem lenne példa nélküli, a Mass Effect 3 mulitplayer is kimaradt a Mass Effect: Legendary Editionből.

Hirdetés

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection ESRB besorolásánál egy olyan kiírás szerepel, hogy "nem tartalmaz interaktív elemeket". Az interaktív elemek alatt a többjátékos módokat szokták felsorolni, így adja magát a feltételezés, hogy a Naughty Dog szimplán lemondott róluk.

Mind tudjuk, hogy az Uncharted rajongók alapvetően nem a játék kompetitív oldala miatt vették meg a sorozat negyedik részét, de mivel a mai napig sokan pörgetik annak multiját, így lesznek elégedetlen hangok a tömegben, ha ez tényleg beigazolódik. Érdemes megjegyezni, hogy még csak feltételezésről van szó. A felháborodást tartogassuk a Naughty Dog hivatalos bejelentésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Uncharted 4: A Thief's End mellett annak Uncharted: The Lost Legacy című spin-offját is tartalmazó Uncharted: The Legacy of Thieves Collection valamikor 2022 elején érkezik PlayStation 5-re és PC-re. Ti megveszitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)