Hirdetés

Az univerzum legkeményebb harcosai szolgálnak minket a Warhammer 40,000: Rogue Traderben

|

Trailerrel mutatta be az Owlcat Games a készülő science-fantasy szerepjátékban felfogadható társakat.

Hirdetés

Kevesen rendelkeznek akkora hatalommal a 41. évezredben, mint a rogue tradereknek. A nemesi vérvonalból származó kalmárfejedelmek szavát egész bolygók lakossága lesi, hatalmas seregeknek parancsolnak és saját flottájuk is van, ám a legerősebb fegyverük nem ezek valamelyike, hanem az Istencsászártól kapott példátlan szabadság: a Birodalom határain túlmerészkedve felvehetik a kapcsolatot az idegen civilizációk képviselőivel, sőt üzletelhetnek is velük. Ha más tenne így, eretnekségért nyomban halálra ítélnék.

De még ezek a kivételes privilégiumok sem jelentenek életbiztosítást a kalmárdinasztiák vezetői számára, ezernyi veszély leselkedik rájuk az ismert univerzum peremének feltérképezése közben, bármennyire jól képzett a harc művészetében, előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyeket egyedül képtelen lenne megoldani.

Hirdetés

Szerencsénkre a Pathfinder szérián edződött Owlcat Games gondoskodott róla, hogy amikor a von Valancius ház élére állunk, akkor ne egyedül kelljen szembenéznünk a káoszistenek eltorzult elméjű és testű híveivel, és akkor se maradjunk magunkra, amikor ártó szándékú xenók vesznek körbe. Válogatott csapatunkat (egy udvarnagy, egy psyker, egy techpap, egy navigátor, egy elda mesterlövész, egy vallató, egy kereskedő, egy űrgárdista és egy csatanővér) szakértő irányítás mellett nem sok minden lesz képes feltartóztatni.

Ráadásul a PC-s változatban már megjelenéskor elérhető lesz a kooperatív mód, így barátainkkal közösen is nekiláthatunk a Koronus térség felfedezésének. A konzolos és maces kiadások viszont csak a premiert követően kapják meg ezt a funkciót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)