Hirdetés

Az Unreal Engine 3 csodái - élőben az idei GDC-n

|

Sok más cég mellett az Epic Games is kilátogat az idei GDC-re. Az Epic pavilonjában ott lesz az Unreal Engine 3, amely a legújabb grafikai motorok egyike. Az engine bemutatója részletesen kitér majd minden apróságra, így a szerencsések szemet vethetnek például a FaceFX technológiára, amely mozifilm minőségben generálja az arcmimikákat, automatikus szájmozgás kiegészítéssel. De bekukkantást nyerhetnek a kíváncsiskodók még az élethű fizikai modellbe, az új renderelő technológiába és sok más egyéb apróságba is. Mindezek miatt megérdemelten öltheti magára a jövő játékainak alapja jelzőt az Unreal Engine 3. Az a kiadó és fejlesztő, amely lélegzetelállító grafikát szeretne programjához, minden bizonnyal listája elejére írja ezt a motort.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)