Hirdetés

Az Űrcsilliárdos a Web4-en - elindult Gyu regényének hivatalos blogja

|

Remélhetőleg maga a könyv is hamarosan az érdeklődők kezében lehet - addig is itt a regény hivatalos blogja. Sok szeretettel várok minden érdeklődőt! Gyertek, olvassatok, kommenteljetek, kérdezzetek!

Hirdetés

Kedves Mindenki!

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy elkészült és elindult Az Űrcsilliárdos című regényemet támogató blog (erre a linkre kattintva érhető el), amelyből a regény világáról, környezetéről kaphattok rengeteg információt, érdekességet, olvasnivalót.

A fejlécben az a jelenet látható, amikor a regényben Aberthy Nokum, a főszereplő először ment ki az Aurelio 117 űrhajó egyik belső erkélyére és meglátta az ott burjánzó tájat...

A blogon Aberthy Nokum, a regény eredeti írója - én ugyanis csak "tolmácsolom" az ő gondolatait - felel a kérdéseitekre, illetve mesél arról, mi és hogyan van/lesz az ő valóságában, sok-sok ezer év múlva. Érdemes tőle kérdezni, lévén a kérdések eljutnak hozzá és így arra tud válaszolni, amire kíváncsiak vagytok. Természetesen a regény sztoriját, cselekményét eláruló, poénjait lelövő üzenetekre ne számítsatok - azonban aki a blogot és Aberthy Nokum üzeneteit elolvassa olyan információkat is megtudhat, amelyek nem szerepelnek a regényben, azonban a regény világában lényegesek.

Eddig hat üzenet érkezett a messzi jövőből:

1. Üzenet: Aberthy Nokum üdvözlő sorai

2. Üzenet: Aberthy Nokum elmondja, miért is kellett tolmács

3. Üzenet: Aberthy Nokum elmagyarázza, hogyan kommunikál Dragon Györggyel

4. Üzenet: Aberthy Nokum Balániáról, a balániaiakról mesél

5. Üzenet: Aberthy Nokum az emberekről mesél

6. Üzenet: Aberthy Nokum a banduu népről mondja el, amit tud

(Megjegyzés: az Üzeneteket nem kötelező sorrendben olvasni, de ajánlott)

A messzi jövőben játszódó regény helyszíne a mi Tejútrendszerünk, amely nagyon nagy részét az emberiség már felfedezte és amelyben az emberek már szétáramlottak mindenfelé. Természetesen más fajok, idegen technológiák is találhatóak galaxisunkban: vannak, akikkel jó a viszony, másokkal kevésbé jó. Olyan jövőről van szó, amikor űrhajózni olyan, mint nekünk autózni, a hiperűrugrás olyan, mint nekünk repülőgépre ülni és a milliárdnyi bolygórendszer kisebb-nagyobb államalakulatai olyan kaotikusak, mint az országok a Földön - csak "kicsit" több van belőlük.

Aberthy Nokum nem tudós - nem tudja elmagyarázni a technológiák hogy működnek, ő csak használja ezeket. Nem történész, csak annyira emlékszik sok ezer évvel ezelőtti eseményekre, amennyire a jövő embereinek ez általános műveltsége - azonban igyekszik minden kérdésre a legjobb tudomása szerint válaszolni.

Nagyon megtisztelnétek azzal, ha sokat kérdeznétek tőle, illetve ha terjesztenétek a blog hírét a családban, barátok, ismerősök között - akit esetleg érdekelhet ez a jövőben játszódó izgalmas kaland, hadd értesüljön róla időben.

Természetesen a blognak van Facebook oldala, aki like-olja azt mi is nagyon "likeoljuk" - és twittere is van, amelyet lehet követni.

Köszönöm, hogy ezt végigolvastátok és várom a blogon/Facebookon a kérdéseiteket, megjegyzéseiteket! Emlékeztetőül még egyszer a blog címe: http://urcsilliardos.web4.hu .

Maximális Tisztelettel,

Gyu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)