Hirdetés

Az Űrcsilliárdos... hamarosan játékváltozatban is!

|

Bár a hivatalos bejelentés jövő héten várható, nektek már most eláruljuk, hogy játékprogram készül Gyu regénye alapján.

Hirdetés

S mielőtt a játékról magáról beszélnénk egy nagyon fontos kérdést tisztázni kell: a regény még NEM jelent meg, hanem az előfinanszírozási kampánya indult el.
 
 
Ez azt jelenti, hogy most előre meg lehet vásárolni és ha sikerül a kampányban kitűzött cél, AKKOR jelenik majd csak meg. Egyelőre a 111860 forint nem rossz eredmény, de szeptember közepéig 900000-nek kell összejönnie - és majd akkor jelenik meg a regény, így gyertek még sokan és támogassátok a projektet, de még előtte olvassátok végig gondosan az ezen a linken található tudnivalókat.
 
 
Az Űrcsilliárdos játékot egy magyar indie fejlesztőcsapat, a Goblin Lunatics készíti, a játék maga egy 4x Space Strategy játék, amelyben a regényből megismert fajok versengenek az űr egy eddig fel nem fedezett szegletéért. Mindegyik fajnak megvannak az előnyei és a hátrányai, így érdekes taktikákat lehet kidolgozni. A játék sztorija nem kapcsolódik szervesen a regényhez, így spoiler veszélye nem áll fenn.
 
 
Az Űrcsilliárdos játék a 10 Minute Space Strategy alapjaira épül, tehát egy egyszerű, könnyen elsajátítható darab. Az Űrcsilliárdos teljesen ingyenes lesz, sőt az lenne az igazi, ha mindenki terjesztené minél jobban - És akkor összejön a 900000 forint és megjelenhet a könyv! A játék megjelenése július elején/közepén várható, s mint írtam ingyenesen letölthető és terjeszthető lesz. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)