Hirdetés

Az utolsó esélyét is elvesztette a Hogwarts Legacy, hogy díjat nyerjen a The Game Awards 2023-on

|

Most már biztos, hogy trófea nélkül marad az év egyik legnagyobb példányszámban értékesített játéka.

Hirdetés

Jelenleg GTA VI lázban ég az emberiség gaming iránt érdeklődő része, de rövidesen a The Game Awards 2023-ra irányul majd a figyelme. Geoff Keighley az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagyszabású show-val készül olyan partnerek közreműködésével, mint a Microsoft és a Sega. A legtöbben alighanem a bejelentésekre és trailerekre kíváncsiak, hagyományosan a műsor részét képezi az év legjobb játékinak díjazása.

Idén 31 kategóriában hirdetnek majd győztest, ám sokak meglepetésére egyikben sem jelölte a zsűri az év egyik legnagyobb sikerének számító, több mint 15 millió példányban eladott Hogwarts Legacyt.

Hirdetés

Ezt követően egyetlen esélye maradt csupán a J. K. Rowling varázsvilágába helyezett akció-szerepjátéknak arra, hogy trófeával távozzon a rendezvényről: elegendő voksot kellett volna gyűjtenie a közönségszavazáson, de nem jutott be az utolsó fordulóba, tehát ez a hajó elment. Ezért a díjért a Baldur's Gate 3, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a Genshin Impact, a Marvel's Spider-Man 2 és a Zelda: Tears of the Kingdom fog megküzdeni egymással. Ha szeretnétek beleszólni az eredménybe, akkor itt szavazhattok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)