Hirdetés

Az utolsó pillanatban csúsztatták el az ARK: Survival Ascended Xbox verzióját

|

Szeretnénk azt mondani, hogy ez meglepett minket, de ahogy az ARK megjelenése eddig alakult, igazából csak egy vállvonásra van energiánk.

Hirdetés

Az ARK: Survival Ascended az eredeti dínós homokozó Unreal Engine 5-ben újrakevert verziója. A felfrissített kiadást egy darabig egész lelkesen várta a közösség, de aztán sorra jöttek problémák az árazástól a megjelenési tervekig. Akárhogy is, amúlt hónapban végre befutott a steames verzió, bár még az is csak egy Early Access plecsnivel a hátán. A Studio Wildcard azt ígérte, hogy a Windows Store-os és xboxos változatok november 14-én érkeznek, de mindkettő megcsúszott az utolsó pillanatban.

Hirdetés

Egy nappal a megjelenés előtt az ARK: Survival Ascended hivatalos Twitter fiókja értesített mindenkit, hogy a konzolos és Windows Store-os verziókkal problémák merültek fel és azok nem jelenhetnek meg a tervezett időpontban. Új megjelenési dátumot nem kaptunk, de a csapat reméli, hogy még a héten leszállíthatja a játékot.

Ezen a ponton mi már csak annyit tudunk javasolni nektek, hogy még ha várjátok is az ARK: Survival Ascended konzolos megjelenését, akkor se vegyetek ki szabit érte a héten. Ki tudja, mi fog még itt közbejönni a napokban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)