Hirdetés

A valós élet FUS RO DAH pillanatai

|

A Bethesda játékában hallható, mindent elsöprő mondat számos videóban fellelhető, melyeknek semmi köze az eredeti szövegkörnyezethez.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V:Skyrim féle Fus Ro Dah-nál talán csak egyetlen ismertebb mondat van a játékban, mégpedig az "I was an adventurer like you then i took an arrow in the knee". A Fus Ro Dah viszont hatásos, mert segítségével mindennek és mindenkinek kicsúszik a lába alól a talaj. Amennyiben High Hrothgarban megszerzed a tudást, kiválóan kiabálhatod le a lábáról a trollokat, vagy akár a sárkányokat is. Következzék most néhány olyan videó, melyek a valóságba ültetik át mindezt.

A rendőröknek esélyük sincs a nindzsa hobó Dovahkiin ellen:

Soha ne állja asztalra, ha van egy Dragonborn a környéken:

A kecskék is esélytelenül indulnak harcba:

Fus Ro Dah a laboratóriumi körülmények között:

Valaki, aki kiválóan elsajátította a technikát:

És valaki, aki nem annyira:

Egy régebbi jelenet, ami szintén nem úszhatta meg:

A végére pedig következzék a tánc The Elder Scrolls V:Skyrim módra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)