Hirdetés

Az Xbox 360, a Pepsi, és az EB döntő

|

A Microsoft és a Pepsi közös nyereményjátékának győztesei az EB döntő napján, egy fergetes buli közepette váltak boldog Xbox 360 tulajdonosokká.

Hirdetés

A Microsoft és a Pepsi közös nyereményjátékán 59 Xbox 360 konzol talált gazdára, a szerencsések pedig az EB döntő napján, egy fergetes buli keretén belül vehették át jutalmukat (Core Console + Wireless Controller + Memory Card + PGR4 + PES 2008). Volt itt minden, amit csak egy vérbeli gamer kívánhat: gyönyörű lányok, egésznapos játék sztárokkal (Gera Zoli, Árpa Attila, Majka, és Cseh Laci is tiszteletét tette a rendezvényen), majd a végén egy nagy közös meccsnézés. Szívből gratulálunk a nyerteseknek!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)