Hirdetés

Az Xbox 360 játékok hároméves minőségi mutatója

|

A 2005 és 2008 között megjelent Xbox 360 játékok mindössze tizenhárom százaléka kapott 85 vagy annál jobb értékelést.

Hirdetés

Hetente jelentkező sorozatot indított útjára minap az Edge - Electronic Entertainment Design and Research kettőse, melyben könnyen megemészthető formában, grafikonon ábrázolják a játékipar komoly érdeklődést övező területeit, napjaink vásárlói, fejlesztői trendjeit. Sorozatuk nyitányában a 2005-2008 között megjelent Xbox 360 játékok minőségét vették szemügyre. A következő szöveges feladatot intézték számunkra: amennyiben a videójátékok világában vakon tapogatódzó nagynénénk Xbox 360 játékot vásárol számunkra, milyen esélye van arra, hogy minőségi alkotás akad hálójába? A vizsgakérdés megoldását grafikonon ábrázolták, az eredmény tisztán leolvasható.

eedar_xbox360_qual.jpg


A vizsgált időszakon belül 48 darab olyan Xbox 360-ra megjelent alkotást található, melyek (bemutatók értékelése alapján) összesített pontszáma 85 vagy annál magasabb, emellett 136 játék kapott 65 vagy annál alacsonyabb pontszámot. Nem vették számításba azon játékokat, melyeknek több verziója is elérhető Xbox 360 rendszerre (például a Guitar Hero World Tour három különböző verzióval rendelkezik). Jövő héten következik a második rész, akkor a PlayStation 3 játékokat veszik górcső alá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)