Hirdetés

Az Xbox 360-ok 60 százaléka elromlott Angliában

|

Amikor felmérések készülnek, mindig érdekes dolgok derülnek ki... Ebben az esetben Angliában mérték fel a konzolokat.

Hirdetés

Ezúttal a CNET angol munkatársai készítettek felmérést a konzolok meghibásodásáról.

Nagyon érdekes eredmények jöttek ki - kiderült, hogy az Xbox 360 tulajdonosok 60 százaléka, a PS3 tulajok 16 százaléka és a Wii tulajok hat százaléka élte már át, hogy elromlott a konzolja.

1128 Egyesült Királyságban lakó gamer vett részt a felmérésben, 562-nek volt Xbox 360-a, 473-nak PS3-a és 591-nek Wii-je - többen rendelkeztek több konzollal is egyszerre.

A felmérés szerint az Xbox 360 hibák általában a vásárlást követő 12 hónapon belül történnek, a felmérésben részt vevő Xbox 360 tulajok 47 százaléka jelentette, hogy meghibásodott a konzolja egy éven belül - ezen userek 72 százaléka kihasználta a garanciát, míg 15 százalékuk maga próbálta megoldani a problémát.

A CNET természetesen leszögezte, hogy a minta nem reprezentatív, így nehogy levonjunk bármilyen következtetést is - elég csak elgondolkodni kicsit.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)