Hirdetés

Az Xbox elnöke talált időt egy Diablo IV karakter kimaxolására

|

Phillel senki sem szórakozhat: az Xbox vezetője a felvásárlások, játékmegjelenések és minden egyéb között még egy Diablo IV-es karaktert is felhúzott 100-as szintre.

Hirdetés

Jelenleg a Diablo IV második szezonjának közepében vagyunk, amikor a játékkedvet egy új karácsonyi esemény is megpörgeti. Phil Spencernek mondjuk nem kellett semmilyen extra motiváció, hiszen az Xbox feje minden extra lökdösés nélkül is átlépett a célvonalon.

Nemrég ugyanis boldogan posztolta ki Twitterre/X-re, hogy bizony druidájával sikerült elérnie a 100-as szintet. A fejlődés sokat gyorsult a Season 2 frissítésével, de még mindig hosszú órákról beszélünk, így relatíve kevesen érik el még mindig a 100-at.

Hirdetés

A cég terelgetése mellett Philnek mondjuk összejött a dolog. A "poison shred" buildet használva kigrindolta a szükséges mennyiségű XP-t, és összehozott egy brutálisan kinéző karaktert.

Phil komolyan veszi a játékot, akár a Diablo IV-ről, akár a Vampire Survivorről van szó. Ugyan csak attól valaki nem lesz jó cégvezető, hogy keményen pörgeti a legnépszerűbb címeket, de kétségtelenül segít, hogy megérthesse, mire is vágynak igazán a játékosok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)