Hirdetés

Az Xbox Game Pass is megkapja a PlayStation Plus egyik legérdekesebb újdonságát

|

Redmondban is figyelik, hogy mi történik a rivális csapat térfelén, s ha valami rokonszenveset látnak, nem restek inspirációt meríteni belőle. Fordítva is ugyanez szokott történni.

Hirdetés

Nemrég jelentős változáson esett át a Sony PlayStation Plus szolgáltatása: most már többféle konstrukcióból választhatunk, különböző extrákkal. Az egyik újdonság, hogy akik a legdrágább, Premium csomagnak szavaznak bizalmat, lehetőségük nyílik a játékok kipróbálására még azelőtt, hogy megvásárolnák azokat. Ez az a funkció, ami a Microsoftnak is megtetszett.

Előkészítés alatt áll ugyanis a Moorcroft névre keresztelt névre keresztelt program, amelynek az a célja, hogy az Xbox Game Pass-előfizetők gondosan kiválogatott játékok demóit próbálhassák ki a jövőben. A tervek szerint egy éven belül be is indulhat az ízelítők áradata. 

Hirdetés

Első körben független fejlesztőkre fókuszál a Moorcroft program, így juttatva őket több rivaldafényhez. Akik csatlakoznak, nemcsak arról kapnak részletes adatokat, hogy miként teljesítenek a demóik, hanem kompenzációban is részesülnek (ne feledjük, játszható demót készíteni nem olcsó mulatság). A Microsoft ettől azt reméli, hogy többen kapnak majd kedvet arra, hogy a Game Pass révén az Xbox ökoszisztémájának közönségének is megcsillantsák kreativitásukat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)