Hirdetés

Az Xbox játékosok ezen a héten is úszkálhatnak az akciókban

|

Akár van Game Pass előfizetésed, akár nincs, ezen a héten is összeszedhetsz pár menő játékot akciós árakon.

Hirdetés

Az Xbox Live Gold (ami szeptember 14-étől Game Pass Core lesz) számos előnyt garantál minden előfizetőnek, és ezek között ott vannak az exkluzív akciók is. Szerencsére az Xbox csapata nem csak a fizető vásárlóira gondol, így egy rakat különböző ajánlattal jelentkeznek hétről hétre. Ezúttal is akad néhány cím, amit mindenki olcsóbban húzhat be, és ezek között olyan méretes csomagok is vannak, mint a közelmúlt három Assassin's Creed epizódja egy játék áráért.

Hirdetés

A vásár egy hétig tart, a teljes felhozatalt pedig szokás szerint megtaláljátok az Xbox oldalán. Ha nem szeretnétek azonban végigpörgetni a majd' 20 oldalnyi ajánlatot, úgy lent megtaláljátok a legfontosabbakat.

A vásár jövő hét keddig tart majd, amikor a jelenlegi ajánlatokat újak váltják fel. Ha tetszik valami, akkor csapjatok le rá.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)