Hirdetés

Az Xbox Series S miatt nem jelenhet meg idén a Baldur's Gate 3 Xboxra

|

Ha a Microsoft nem engedi el a gyengébb teljesítményű konzolt, lehet, hogy a jövőben az xboxosoknak még több címről le kell mondaniuk.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva, szeptember elsején debütál az Xbox Series S konzol új, 1 TB-os tárhellyel rendelkező, fekete színű változata. A Microsoft láthatóan úgy érzi, van értelme a legfeljebb 1440p-s felbontás megjelenítésére képes, csak digitális tartalmakkal használható konzol piacon tartásának, de egyre több fejlesztő panaszkodik arra, hogy visszafogja a haladást.

A Baldur's Gate 3 ma jelent meg PC-re, szeptember 6-án jön PlayStation 5-re, és készül ugyan az xboxos port is, a Larian Studios egyelőre küzd azzal, hogy pontosan ugyanazt az élményt kaphassák az xboxosok is, amit a másik két platformon játszók.

Hirdetés

Michael Douse kiadási vezető elmondta, egész konkrétan az osztott képernyős mód okoz fejtörést, ezt nem tudják működésre bírni elvárható minőségben Series S-en. Nagyon remélik, hogy még az év vége előtt pozitív fejleményekről számolhatnak be, de a 2023-as megjelenés valószínűtlen, leghamarabb 2024-ben lesz ebből valami. 

Az nem megoldás, hogy a Series S-es változatból kiveszik az osztott képernyős módot, mert nem adhatnak kevesebbet funkciók tekintetében ezen a konzolon, mint nagy testvérén.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)