Hirdetés

Azonnal nyugodjon meg mindenki: lesz új Detective Pikachu játék

|

A Pikachu film népszerűségét látva a Nintendo egyből játékot is akart - a bökkenő csak az, hogy az új felvonásról évek óta semmit sem hallani.

Hirdetés

A Detective Pikachu cím senkinek sem idegen már, de a legtöbben valószínűleg az élőszereplős film jut eszébe, és nem a 2016-os videojáték. Ez nem véletlen, mert ellentétben a mozijegyekkel, a Detective Pikachu 3DS kazettái nem fogytak nagyon jól.

A film azért felkeltette a köz érdeklődését annyira, hogy a Nintendo érdemesnek lássa a játéksorozatot a folytatásra, de 2019 óta szinte semmit nem hallottunk a következő felvonásról.

Hirdetés

A Detective Pikachu fejlesztéséért felelős Creatures most életjelet adott a projektről, még ha csak nagyon röviden is. A csapat egyik fejlesztője (akit csak K.T. néven ismernek) egy japán magazinnak adott interjújában mesélt a stúdióról, és megemlítette a Detective Pikachu 2-t is.

"Több projekten, többek között a Detective Pikachun is dolgozom, mint a fejlesztési körülmények felelőse. Az én dolgom, hogy megteremtsem azt a közeget, amiben gyorsan és eredményesen pöröghet a munka."

Sajnos magáról a játékról nem mesélt többet, de már ennyi is biztosítja, hogy a Creatures nem dobta kukába a játékot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)