Hirdetés

Azt hiszed, könnyű közösségi oldalakat moderálni? Itt egy játék, ami megmutatja, mennyire nem

|

Érdemes felkészülnöd, nem lesz könnyű feladatod az új pozíciódban.

Hirdetés

Nem egyszerű, de elengedhetetlen feladat a közösségi média oldalak kezelése, éppen ezért annyira nem is meglepő, hogy az elmúlt években jelentősen megszaporodtak az ehhez kapcsolódó pozíciók is. A platformok megfelelő kezelése kulcsfontosságú a célközönségünk elérése érdekében, de a fenntartásért és az oldalak biztonságos működtetéséért felelős szakemberek munkája is elengedhetetlen.

Ezen feladatokhoz leginkább a terepen gyűjthetünk tapasztalatokat, azonban minden bizonnyal számos félresikerült manővert fogunk végrehajtani addig, míg elsajátítjuk a Facebook, az Instagram, vagy éppen az X minden fortélyát.

Hirdetés

Valami ilyesmi gondolatiságból ihletődtek a Techdirt fejlesztői is, akik megalkották a Trust & Safety Tycoon névre keresztelt ingyenesen játszható szimulátorukat, amiben lényegében egy kitalált közösségi média oldalt, a Yappert kezelhetjük majd, ami leginkább az X-szel hozható párhuzamba. Azonban mint az már a névből is sejthető, itt alapvetően az oldal biztonságos és etikus működéséért leszünk felelősek, elsősorban a spammelések, a zaklatások és a kamuhírek minimalizálásával.

A menedzselős játékban a legnagyobb kihívás általában abból adódik majd, hogy a legjobb döntések természetesen mindig a legdrágábbak is lesznek. Persze felvehetünk több alkalmazottat, akik aztán a különböző szabálysértő és spam üzeneteket küldő fiokók kiszűrésével foglalatoskodnak majd, viszont ezzel jelentős erőforrásokat használunk fel, így könnyen és kifejezetten gyorsan beüthet a baj majd a többi oldalról is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen a fő célunk az lesz, hogy a játék végeztével mi vegyük ki a legnagyobb szeletet a tortából, majd elégedetten távozzunk a cégtől, azonban addig egy igen hosszas és rögös utat kell végigjárnunk. A Trust & Safety Tycoon azonban remekül illusztrálja azt, hogy milyen nehézségekkel is szembesülnek a különböző közösségi média oldalak moderációs és biztonsági szakemberei, akik a platformok növekedésével egyre nehezebb feladatokkal találják szembe magukat. A játék továbbá egy remek interaktív bemutatója a közösségi médiában rejlő veszélyeknek, amik folyamatos kontrollt igényelnek.

Ha szeretnétek bepillantást nyerni ezen szakemberek mindennapjaiba, akkor ingyen és bérmentve próbálhattok rá a Trust & Safety Tycoonra, amit nagyon egyszerűen, böngészőtökből elértek.

Sok sikert a menedzseléshez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)