Hirdetés

Babzsákok a hetedik érzékért

|

Amióta a 60-as 70-es évek óta a mainstream részét képezik a babzsákok, már sokféle érdekes ötlettel találkozhattunk. Itt van a következő űrkorszak beli, amelyet kifejezetten játékosoknak terveztek.

Hirdetés

A SlouchPod nevezetű ülő alkalmatosság ugyanis egy sub-wooferrel, több hangfallal van felszerelve az megefelelő hanghatás elérése érdekében, és minden konzolhoz, számítógéphez, házimozirendszerhez megfelelő dugaljzatot tartalmaz. A hangzása elméletileg két segédhangfallal 5.1-6.1 körülire belőhető. A babzsákot magát úgy alakították ki, hogy kényelmes legyen minden méretű személynek, és a hangfalak is a megfelelő helyen legyenek, bármilyen ember ül bele. Ha minden igaz a reklám alapján valamilyen rezgőrendszert is fog tartalmazni, de ez még nincs megerősítve. Mindenesetre a koncepció elég eredeti, és ha nem lesz megfizethetetlenül drága, még akár jól is fogyhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)