Hirdetés

Bad Company 2 - Modding? Nincs. Talán, ha fizetsz!

|

Egy friss interjúban mondotta Patrick Bach producer, hogy nem lesznek modding eszközök a Bad Company 2-höz, hacsak...

Hirdetés

...hacsak nem kapnak elég visszajelzést arról, hogy a „csináld magad" beállítódású PC-s játékosok igenis igénylik az ilyen eszközöket, és hogy ezért akár pluszban fizetni is hajlandók.

Korábban már az is kisebb meglepetést okozott, hogy a DICE a Bad Company 2 dedikált szervereit úgy értette, amiket csak az ő szigorú felügyelete mellett tudunk majd bérelni. A saját szerver viszont kéz a kézben jár a moddinggal, ezért egy holland magazinnak eszébe jutott rákérdezni erre.

Patrick Bach a kérdésre válaszolva elmondta, hogy a beépítés körülményessége okán (nem is beszélve az óriási pluszköltségekről) nagyon nehéz ilyen eszközöket mellékelni a jelen játékaihoz, ezért a Bad Company 2 sem fog kapni hasonlót. „De ha elég visszajelzést kapunk, és elég ember lesz, aki hajlandó ezért fizetni, akkor majd meggondoljuk a dolgot."- mondotta volt. És mi mit gondolunk erről?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)