Hirdetés

Badland: Game of the Year Edition bejelentés - végre nem csak mobilon

|

A mobilokra és tabletekre készült egyedi atmoszférájú oldalnézetes akció-kalandjáték, a Badland PC-re és konzolokra is ellátogat.

Hirdetés

A Frogmind Games bejelentette, hogy a 2013-ban iOS és Android eszközökre bemutatott egyedi címüket, a Badlandet átportolják szinte minden nagyobb platformra.

A Badland: Game of the Year Edition játékmenetében egy kis repülő lényt, Clony-t irányítjuk a különleges stílusú, változatos pályákon keresztül úgy, hogy közben fantáziadús csapdákat és rejtvényeket oldunk meg, képességeket használunk, valamint ezek segítségével akadályokat küzdünk le. A helyszíneket oldalnézetben látjuk, előtérben fekete körvonalakkal, viszont a háttér színpompás összeállítású, ráadásul a hanghatások is rengeteget dobnak a játék sajátos atmoszféráján:

A korábbi változathoz képest immáron hátrafelé is repülhetünk majd, ráadásul a repülés sebessége is állítható lesz, továbbá a fejlesztők négyszer több tartalmat ígérnek. 100 egyjátékos pálya várja, hogy magába szippantsa a játékosokat, amelyek körülbelül 15 óra alatt teljesíthetőek, de van további 100 kooperatív és 27 multiplayer deatmach szakasz is, amiket a négyfős helyi többjátékos módban élvezhetünk. A PlayStation platformokra szánt verziók emellett támogatják a Cross Buy és Cross Save funkciókat is.

A Badland: Game of the Year Edition megjelenés valamikor idén tavasszal várható PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, PS Vita, Mac és Linux platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)