Hirdetés

"Bajba kerülnék, ha bármit elmondanék a nextgen konzolokról"

|

Ezt Noah Heller mondta, a Beachhead-től, akik a Call of Duty Elite fejlesztői.

Hirdetés

Ebből arra lehet következtetni, hogy Heller úr tud valamit a nextgen konzolokról, amit sajnos nem oszthat meg a nagyközönséggel, mert köti a titoktartás.
"Nagy bajba kerülnék, ha beszélnék a következő generációs konzolokról, de annyit elmondhatok, hogy egy olyan világba fogunk belépni, ahol az elsődleges szempont a kapcsolat. Amikor az Xbox 360 elindult, még sokkal többen játszottak single módban Call of Duty-t, mint ahányan multiban. Aztán az emberek a multi felé fordultak, és rájöttek, hogy egy sokkal nagyobb világ várja őket. Már a Call of Duty Elite-t is ennek szellemében készítettük."
 
 
Ebből tehát újra nem tudtunk meg semmit, de még mindig vannak olyanok, akik reménykednek benne, hogy majd az E3-on látható lesz végre, vagy legalább konkrétumokat tudhatnak meg az új konzolokról. De jelenleg még az E3 kapcsán is csak az biztos, hogy a Wii U ott lesz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)