Hirdetés

Bajba került az Apex Legends hordozható verziója

|

A switches porton dolgozó csapatot sem kerülte el a világ egészét lelassító járvány.

Hirdetés

Az Apex Legends Nintendo Switch-es változata két héttel ezelőtt megkapta az ESRB besorolását, így sokan azt hitték, hogy a korábbi ígéreteknek megfelelően már idén be fog futni a port. A felröppent pletykákra maga a játék rendezője, Chad Grenier reagált egy blogposztban, és sajnos letörte mindenki lelkesedését.

Hirdetés

Grenier próbált olyan szépen fogalmazni, ahogyan csak lehetett, de mind tudjuk, hogy miről van szó.

"Keményen dolgozunk a porton, de ahhoz, hogy azt az élményt hozhassuk, amit a switches játékosok megérdemelnek, több időre lesz szükségünk. Ez az év finoman szólva is nem várt kihívásokat hozott, nem akarunk semmit sem elkapkodni."

Kis öröm az ürömben, hogy Grenier elmondása szerint a port megjelenése után élvezhetjük az összes addigi tartalmat, és a cross-platform támogatás minden előnyét.

Bár jó ezt hallani, a lényeg így is az, hogy jövőre kapunk csak switches verziót. Addig marad a PC-s, PlayStation 4-es vagy Xbox One-os kiadás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)