Hirdetés

Bajban az Edge of Twilight?

|

Az ausztrál Fuzzyeyes Studios csődközeli állapotba került, így aztán veszélybe került az Edge of Twilight is.

Hirdetés

Kár lenne, ha eltűnne az Edge of Twilight. Már csak azért is, mert steampunk játékokból nincs túl nagy kínálat, őkelme pedig pont ilyen lenne. A Fuzzyeyes Studios azonban igen nagy gondokkal küszködik, és egyelőre nem tudja folytatni a fejlesztést.

Végleg azért nem kell temetni a játékot, legalábbis a Fuzzyesyes szerint. Jelenleg az Edge og Twilight fejlesztését különféle külsős csapatok végzik, és amennyiben a Fuzzyeyes talpra áll, ők fogják folytatni. Természetesen elbocsátások is történtek, és a lapátra tett alkalmazottak szerint nem túl rózsás a helyzet. Szerintük az Edge of Twilight fejlesztése már október elején leállt, főleg a kiadó - Southpeak Interactive - elégedetlensége miatt. Hogy pontosan mi a helyzet egyelőre nem tudni, sem azt, mi lesz az Edge of Twilight sorsa.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)