Hirdetés

Baking Life - februárban már nem süt többé

|

Egy-két éve voltak olyan hangok, amelyek azt mondták: a PC Gaming megmentője a közösségi játék lesz.

Hirdetés

A PopCap (tudjátok Plants vs. Zombies, Zuma, Bejeweled) Facebookos játéka, a Baking Life amikor a csúcson volt havonta 6,7 millió játékost vonzott.

S bár ma is napi 100000 felhasználója van a havi játékosszám visszaesett 760000-re. A PopCap úgy döntött, ez olyan kevés, hogy már nem éri meg fenntartani a szolgáltatást. Aki fizetett a játékért, annak még két hete van, hogy felhasználja kreditjeit.

"Sajnálatos módon nagyon nehéz döntést kellett hoznunk azzal, hgoy leállítjuk a játékot" - nyilatkozta Garth Chouteau a PopCaptől - " A Baking Life játékosainak száma annyira visszaesett, hogy a játék teljesítménye nem indokolja további fenntartását. Az ehhez tartozó erőforrásainkat más játékokra irányítjuk át a jövőben."

A Baking Life játékosok "jutalmakat" kapnak a Zumában és a Bejeweledben, amely két másik PopCap játékok.

Ezek szerint a közösségi játék mégsem annyira csodatevő? S ezek szerint havi 760 ezer játékos már "nagyon kevés"? Ti mit gondoltok erről?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)