Hirdetés

Balance - Mobil móka

|

A következő videót leginkább mobil készülékkel rendelkező egyének számára ajánljuk. Ebbe beletartozik a notebook is.

Hirdetés

Megláttam ezt a videót, és azonnal tudtam, hogy ezt ki kell tenni. Az játék maga is poén, de nézzétek csak meg az irányítással mit trükköztek a kedves fejlesztők. Szerintem nagyon kis pöpec lett! Van belőle verzió minden platformra, szóval aki esetleg üzleti útra indul kedvenc laptopjával, az is tolhatja vadul. Az játék egyetlen hibája, hogy aki esetleg a normálisnál kicsit hevesebb vérmérséklettel rendelkezik, könnyen idegrángást kaphat tőle. Az ember pedig botor úgy nagy általánosságban, és szerintetek mit tesz az az ember akinek éppen bevérzett a szeme az idegtől, és ott a kezében a félmillás laptop? A helyes megfejtők buksisimit érdemelnek, átvehető a szerkiben, keressétek endert.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)