Hirdetés

Balaton Sound - Netezz ingyen az AXE standjánál!

|

Elkezdődött az idei Balaton Sound fesztivál, ahol a GameStar stábjával és az AXE anyalaival is találkozhattok.

Hirdetés

Az időjárással kapcsolatos várakozásaink beigazolódtak, hét ágra süt a nap, 30 °C fölé kúszott a hőmérő higanyszála árnyékban. Szinte biztos, hogy kameránk felvételén javarészt alulöltözött lányokat és fiúkat fogtok látni, akik hálásan fogadják az AXE angyalai által biztosított tusolási lehetőséget.



Tegyetek így Ti is, hiszen ha vasárnapig kilátogattok a fesztiválra és felkeresitek az AXE standját, akkor nem csupán az angyalok kényeztetésében lesz részetek, hanem ajándékot is kaptok. A zuhanyzásról készült képeket, videókat pillanatok alatt megoszthatjátok barátaitokkal, ismerőseitekkel. Amennyiben ugyanis csatlakoztok az AXE Magyarország Facebook csoportjához, akkor a standnál ingyen használhatjátok WiFi-t, a 2011-es Heineken Balaton Sound fesztivál egyetlen internetezési lehetőségét.
Remek zene, dögös csajok, hűsítő zuhany, ajándékok és ingyen WiFi egy helyen, ne hagyd ki!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)