Hirdetés

Baldur's Gate 3 és Call of Duty 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

D20-szal és M1 Garanddel felszerelkezve nézünk szembe minden kihívással.

Hirdetés

A tervezettnél egy hónappal hamarabb rajtolt el PC-n a Baldur's Gate 3 (Swen Vincke, a Larian alapítója és ügyvezetője szerint ezt a Starfield közelsége indokolta), és ezzel lényegében véget is ért a nyári uborkaszezon, december közepéig egymást érik az izgalmasabbnál izgalmasabb premierek, szóval megint sokkal több játék érkezik, mint amire időt tudunk majd szakítani.

HP - Kisebb szünet után vissza kellene nézni (a feleségemmel közösen) a Diablo IV-be, mert iszonyatos lemaradásban vagyunk, a szezonhoz még hozzá sem nyúltam, be kell majd fizetnünk Csirke gyorstalpalójára, aki mára a szerkesztőség két lábon járó lexikona és személyi edzője Diablo fronton. 

Paca - Nem kis mértékben szippantott magába a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, minden szabad percem ezzel fogom eltölteni. Állítólag jó sok szabad perc kell a végigjátszásához, lehet, hogy a Starfieldig már nem is csinálok mást.

Csirke - Nagyon csábít a PC-s Baldur's Gate 3, de valószínűleg megvárom inkább a PlayStation 5-ös kiadást. A Diablo IV-ben úgyis akad elég tennivaló, messze nem értem még a szezon végére. 

Hirdetés

Kaci - Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy én nyúzhatom a Samsung két új csúcstelefonját, a Galaxy Z Fold 5-öt és a Z Flip 5-öt, így aztán legfeljebb némi mobilgaming fog beleférni a hétvégén, hogy mihamarabb olvashassátok a teszteket a PCW-n.

Szada - A Baldur's Gate 3-at nyüstölöm a szabadidőm minden percében, de egy rendkívül masszív szerepjátékról van szó, amely olyan sok változót, karaktert, érdekességet, szöveget és felfedeznivalót tartalmaz, hogy még sok idő kell, mire kiismerem minden porcikáját és teljesen átadom magam a világának, ami egyébként azonnal beszippantott. Most egy ideig nem is fogtok mást hallani tőlem, csak ezt. 

Zs - 2007 nyarát egy építkezésen melóztam végig, hogy vehessek egy Xbox 360-at és beizzítsam rajta a Call of Duty 3-at. Egy akciónak köszönhetően ugyanez most kb. 10 percembe és 1600 forintomba került a Series X-en, majd kitörő örömmel konstatáltam, hogy a Treyarch lövöldéje nemcsak a homályos tinédzserkori emlékeimben remek játék, hanem 2023-ban is. A textúrák és a felbontás persze már nem korszerűek, cserébe viszont a kampány jelenetei fikarcnyit sem öregedtek, minden pályából árad a hamisítatlan második világháborús hangulat Nos, találjátok ki, mivel nyomom a hétvégén... 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hunter - A hétvégén lesz az EVO 2023, szóval a napjaim jó részét FG versenyek bámulásával fogom tölteni. Két széria között talán beizzítom majd a Baldur's Gate 3-at is, de amilyen az időbeosztás a Las Vegas-i helyszín miatt, a hajnal és éjszaka között leginkább aludni fogok.

Kivi - Befutott a Modern Warfare 2 (vagy már csak simán Call of Duty?) legújabb szezonja, meg is jött újra a kedvem a játékhoz. Remélem sokáig marad az állandó Shipment playlist, tökéletes kikapcsolódás a végtelen dara egy mozgalmasabb nap után.

Chava - Már telepítve várja a Baldur's Gate 3, hogy fejest ugorjak a kalandba, de erős leszek és tartom magam az eredeti tervemhez, mely úgy néz ki, hogy előbb ismét végigjátszom az első és a második részt a kiegészítőkkel együtt, majd pótolom a Dark Alliance mellékszálakat, és csak utánuk kerítek sort a Larian játékára. Szóval most egy darabig az Elfeledett Birodalmakban fogok tanyázni.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)