Hirdetés

Baldur's Gate 3 és Starfield - ezzel játszunk a hétvégén

|

Fantasy- és sci-fi-rajongó énünk csap most össze, és azon múlik a következő napok, sőt hetek programja, hogy melyikük kerekedik felül.

Hirdetés

Igazából mindegy is, hogy a Forgotten Realms panteonjának istenei mozgatták a szálakat, vagy csupán a csillagok állása következtében alakult így, de tény, hogy két masszív szerepjáték igényli most a szerkesztőség RPG-rajongó felének figyelmét. Az egyikük könnyedén behúzhatja az év legjobbjának járó elismerést, míg a másik "csak" szimplán jó, de ez nem könnyíti meg a döntést.

HP - Sajnos 2-3 óra Starfield még nem győzött meg arról, hogy én akarom játszani ezt a játékot, hiába vártam nagyon. Az irányítással komoly gondjaim vannak (a menürendszertől és az inventory menedzsmenttől rosszul vagyok), nem kapott el a látvány és a hangulat sem egyelőre. Ezt a gyászt inkább a már többször is emlegetett The Case of the Golden Idol új DLC-jével, a The Lemurian Vampire "sztorival" ápolom, még mindig tartom, hogy ez a játék az utóbbi évek legformabontóbb, egyik legkülönlegesebb játékélményt nyújtó darabja, amit mindenkinek érdemes kipróbálnia.

Paca - Nagyon szkeptikus voltam a Starfielddel kapcsolatban, és nehezen tudok túllépni azon, ahogy a karakterek arc- és szájmozgását megvalósították, de azért csak megpróbálok elmélyülni benne, ha már mindenki azt mondja, hogy tök rendben van. Fejben már azért a The Crew Motorfestben száguldozom, lehet elő is veszem a második részt egy kicsit, mert annyi új tartalom jött bele, mióta utoljára játszottam, hogy az egy külön játékot is megtöltene.

Csirke - Most tényleg én is írjam le azt, mint mindenki más fog itt? Nem tudok mást tenni, az a helyzet, hogy szerelmes lettem a Baldur's Gate 3-ba, így azt nyúzom továbbra is PlayStation 5-ön. 

Hirdetés

Szada - Unalmas lesz a válaszom, de folytatom a Baldur's Gate 3 második végigjátszását, viszont nagyon csábít már a Starfield is. A legnagyobb baj az, hogy két ekkora volumenű szerepjátékot nem tudok egyszerre pörgetni, szóval amíg nem végzek a Larian kiválóságával, addig valószínűleg kispadon marad a Bethesda újdonsága, aztán meg minden erőmmel rávetem magam. Jó most RPG-rajongónak lenni. 

Hunter - Unalmas lesz a válaszom, de folytatom a Baldur's Gate 3 második végigjátszását, viszont egyáltalán nem csábít a Starfield. A legnagyobb baj, hogy két ekkora volumenű szerepjátékban nem tudom megtalálni életem szerelmét, így maradok Shadowhearttal a Sword Coaston az életem végig. Jó most RPG-rajongónak lenni.

Zs - Szerencsére nem vártam mást a Starfieldtől, csak hogy egy Skyrim/Fallout lesz a világűrben, ezt pedig dekára hozza is, amivel mindössze néhány órán belül sikerült függővé tennie. Számításaim szerint még hónapokig csak erről a játékról fogok itt szövegelni, szóval előre is elnézést mindenkitől.

Chava - Egy röpke szünet kellett csak, hogy kifújjam magam, és a tenger alól visszatérjek a csillagok közé. A második Starfield-végigjátszásomat, amibe eddig 15 órát raktam, végre nem korlátozzák holmi embargók, és így még jobban élvezem a kalandokat. Ráadásul már most felfedeztem egy csomó apróságot, amelyek mellett korábban egyszerűen elrohantam.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)