Hirdetés

Baldur's Gate 3, Prince of Persia: The Lost Crown és Assassin's Creed Valhalla - ezzel játszunk a hétvégén

|

Agynyúzókkal hadakozunk, megmentünk egy daliás herceget, és szász falvakat fosztogatunk, ahogy egy tisztességes vikinghez illik.

Hirdetés

És elkezdődött. Ha december második felét is beleszámítjuk, akkor szűk egy hónapnyi szunyókálás után felébredt a játékipar, befűtötte a kazánt, elindította a futószalagokat, és a kezdés nem is sikerülhetett volna jobban. Persze még így is a 2023-as elmaradások, vagy még korábbi alkotások töltik ki nagyrészt a szabadidőnket, de ez hamarosan meg fog változni.

HP - A Baldur's Gate 3 lelassította az idő folyását, és könnyen lehet, hogy örökre elveszünk benne családilag. Pontosan ennek tudatában piszkálgatom a Modern Warfare III multi Vortex módját - mondjuk úgy - szabad perceimben, ami egyelőre hatalmas sikerélményt hoz, és jelentősen javítja szerény statisztikáimat is. Bevallom, egyre jobban élvezem a többjátékos mókát, pedig a kampány után nagyon zabos voltam erre a játékra. Saját részt nem érdemelt, de most maradéktalanul szórakoztat.

Paca - A The Last of Us Part II Remastered tesztje már készen várja a január 16-ai élesedést, a Prince of Persia: The Lost Crownban már csak néhány zug maradt felfedezetlenül - ezeket fogom most is pörgetni, annyi csavarral, hogy egy PlayStation Portalt iktatok közbe - megérkezett végre hozzánk is a Sony különleges készüléke, nyugodtan játszhatok, amíg a párom netflixezik vagy valami régi kalandjátékot darál le úgy, hogy reggel belekezd, aztán fel sem áll, míg nem végez.

Hirdetés

Csirke - Én vagyok a leginkább meglepve azon, hogy mennyire bejön a Prince of Persia: The Lost Crown, mivel az előzetesekre egyáltalán nem kaptam fel a fejemet. Most viszont mégis úgy nyúzom, mintha nem lenne holnap.

Zs - Egy ideje ismét a Game Pass hullámain szörfölök, az Age of Empires IV számomra érdekes kampányait befejezve pedig a GoldenEye 007 a soron következő programpont, illetve behúztam egy novelláskötetet Kafkától eredeti nyelven, amiben szintén szeretnék elmerülni.

Hunter - Utolértem magam végre a Honkai: Star Rail sztorijával. A karaktereim a helyükön vannak, és bár van egy rakat mellékküldetés, amit még be kell fejeznem, nagyrészt rendben vagyok a Star Rail fiókommal. A Genshin Impact állásommal kevésbé, szóval a hétvégén megyek horgászni, dolgokat ölni és küldetéseket darálni. Ha valakinek van egy világa, amiből lophatnék Windwheel Astert, az ne tartsa magában.

Szada - Eddig számomra kimaradt az Assassin's Creed Valhalla, de most, hogy bekerült a Game Passba, biztosan bele fogok nézni. Ha megtetszik, akkor lehet, hogy néhány héten keresztül arról fogtok olvasni tőlem itt a játékajánlóban. 

kristfvarg - A hétvégén ismételten Alan és Saga elméjének a mélyére ereszkedem, hogy feltárjam azok legsötétebb zugait is. Egészen lassan haladok, minden sarokba bekukkantok, úgyhogy nagyjából most lehetek a történet felénél, ami azt jelenti, hogy a fináléra jó eséllyel csak a jövő hét folyamán kerül majd sor.

Kivi - Lassan, de biztosan folytatom a Modern Warfare III camo grindot, és a kihívások pipálgatását multiplayerben. Visszatért a Rustment playlist, így teljesen kikapcsolhatom az agyam, és átadhatom magam a végtelen darálásnak. Az NBA 2K24 új szezonja is kezdődik, pár meccsre azért ott is szánok időt.

Kaci - Kimondhatatlanul szégyellem magam, de sosem platináztam ki a Marvel's Spider-Mant, pedig abszolút megérdemelte volna. A hétvégén még nem biztos ,hogy meglesz a trófea, de igyekszem néhány órával közelebb kerülni hozzá. Már csak pár száz rosszfiút kell bucira vernem, semmiség az egész.

Chava - Minden pillanatát imádom, mégsem szeretném, hogy átvegye az irányítást az életem felett a Baldur's Gate 3, ezért szünetet tartok. Shadowheart, Astarion, Gale (ők hárman alkotják a csapatom kemény magját) és a többiek a táborban pihennek, sztorizgatnak, játszanak a befogadott kutyussal és a bagolymedveboccsal, míg mi a párommal koreai maratont tartunk, és olyan sorozatokat darálunk, mint a Mindannyian halottak vagyunk, A sötétség teremtménye és A lány a maszk mögött.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)