Hirdetés

Lesz kapcsolat a Baldur's Gate 3 és a korábbi epizódok története között

|

Több korábbi fontos szereplő is feltűnhet a Larian által kalapált részben, de a fejlesztők egyelőre nem szeretnének túl sokat elárulni a sztoriról.

Hirdetés

Néhány hete nagyot robbantak a Baldur's Gate 3 bejelentések, amikor is egy meglehetősen hosszú játékmenetet is bemutattak a fejlesztők. Ebben megláthattuk, milyen meglehetősen komplex rendszereken dolgozik a Larian Studios, hogy a régóta parkolópályán lévő széria egy grandiózus visszatérést produkálhasson. A demóból sokan hiányolták a kézzel fogható kapcsolatot a korábbi részekkel, így a stúdió vezetője most egy rövid nyilatkozatban adta tudtunkra, hogy szándékosan nem lepleztek le sokat a sztoriból.

Hirdetés

A Larian alapítója, Swen Vinckle elmondta, hogy természetesen komoly kapcsolat lesz a készülő rész és a Baldur's Gate korábbi felvonásai között. Mivel a legutóbbi BG játék kiadása óta a hivatalos Forgotten Realms idővonal száz évet ugrott előre, így ehhez a készülő rész is igazodik. Persze ebben a fantasy világban ennyi idő sok faj számára nem annyira számottevő, így még sokan életben lehetnek a korábbi epizódok szereplői közül.

"Mi tényleg nem szeretnénk lelőni a poént, de természetesen nem hívnánk Baldur's Gate 3-nak, ha nem lenne kapcsolat. Egyelőre annyit mondok, hogy a Baldur's Gate 1 és 2 történetének komoly jelentőséget tulajdonítunk; lesznek visszatérő karakterek és ami a Baldur's Gate 1/2/Throne of Bhaal alatt történt, az vezetett a Baldur's Gate 3 eseményeihez."

- nyilatkozta Vinckle és azt is hozzátette, hogy noha nem a kaland legelejétől lesz látható a kapcsolat,  amint jobban beleássuk magunkat a játékba, egyből felfedezzük majd.

Ti is hiányoltátok a régi játékokból származó utalásokat vagy inkább örültök, hogy mertek újítani a fejlesztők?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)