Hirdetés

A Baldur's Gate felújításáról ismert csapat most új projektbe kezd

|

Valami készül a Beamdog háza táján, a srácok épp bétatesztelőket keresnek az új játékukhoz.

Hirdetés

Legutóbb a sokak szerint közepesnek mondható Baldur's Gate: Siege of Dragonspeart köszönhettük a Beamdog csapatának, akik egyébként remek munkát végeztek a nagy múltú szerepjáték kipofozásával, de már kevésbé voltak ügyesek a kiegészítővel.

Ettől függetlenül kíváncsian várjuk a következő projektjüket, ami úgy néz ki, hogy szintén egy RPG lesz. A srácok éppen bétatesztelőket keresnek a játékhoz, és ez a teszt valóban egy igazi béta lesz.

Csak komoly tesztelőknek adják meg a kipróbálás lehetőségét, titoktartási kötelezettséggel, mint amilyenek a valódi béták voltak, mielőtt átnevezték volna a demókat.

A kiírás nem túl beszédes, de a "kalandorok, harcosok, zsiványok, mágusok, druidák, papok, íjászok, szerzetesek és sámánok" felhívás egy klasszikus szerepjáték gyanúját keltik. Jelentkezni ezen a fórumposzton keresztül lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)