Hirdetés

Csúsznak a Baldur's Gate, Icewind Dale és Planescape: Torment játékok konzolos verziói

|

Még tovább kell várnunk arra, hogy új platformokat hódítsanak meg a klasszikus szerepjátékok. Kivéve a Neverwinter Nights, az terv szerint jön.

Hirdetés

A februári bejelentéskor nagyon örültünk annak, hogy a PC-s játékosok után a konzoltulajdonosok is meg fogják kapni az ezredforduló legendás DnD játékait, majd májusban az is kiderült, hogy mikor érkezik meg PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre a Baldur's Gate, a Baldur's Gate II, az Icewind Dale, a Planescape: Torment és a Neverwinter Nights. Csakhogy az eredetileg tervezettnél többet kell várnunk a portokra. 

Hirdetés

A Beamdog-féle felújított verziók közül egyedül a Neverwinter Nights: Enhanced Edition tartja az eredetileg kitűzött időpontját és jelenik meg december 6-án (minden DLC-t és 10 további kampányt magába foglalva), azonban a The Baldur's Gate: Enhanced Edition (mindkét részt, minden DLC-t és a  Siege of Dragonspear kiegészítőt tartalmazza) és a Planescape: Torment/Icewind Dale Enhanced Edition egybecsomagolt kiadása (szintén minden DLC-vel megpakolva) szeptember vége helyett csak október 15-én fog megjelenni digitálisan és dobozosan egyaránt. A portokért a Skybound Games felel. 

Ti be fogjátok szerezni valamelyiket konzolra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)