Hirdetés

Baldur's Gate: Siege of Dragonspear - 18 év után érkezett a kiegészítő

|

Nem hittük volna, hogy a Bioware játékszériájának első részéhez kiegészítő érkezik még valaha, mégis megtörtént. Baldur's Gate rajongók dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

Még 1998-ban debütált a Baldur's Gate, ami akkoriban hatalmas sikernek örvendett, és a mai napig hivatkozási pont, ha az RPG műfajáról van szó. A Siege of Dragonspear a második kiegészítője az alapjátéknak, hiszen 1 évvel a Baldur's Gate után jelent meg a Tales of the Sword Coast.

A Siege of Dragonspear az első és a második rész cselekménye között játszódik, 25  óra játékidővel bővíti az első részt, a Baldur's Gate: Enhanced Editiont, aminek megvásárlása szükséges a kiegészítő beszerzéséhez. Ezen kívül egy új karakterosztályt és négy új csapattársat is kapunk, valamint lehetőségünk nyílik mentéseinket importálni a Baldur's Gate 2: Enhanced Edition-be.

Steamen 20 dollárért vásárolható meg a Siege of Dragonspear, ami az alapjátékkal együtt már 40 dollárra rúg. Az előzetes meghozta a kedveteket egy kis nosztalgiázásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)