Hirdetés

Ballada egy újabb civilizáció kipusztulásáról

|

A BioShock Infinite is népszerűsítette magát a hétvégi Video Games Awards keretében, de sokat azért nem tett hozzá az élményhez.

Hirdetés

 

A 2K korábbi bemutatói már megmutatták nekünk, hogy a BioShock legújabb részében mire is számíthatunk (víz helyett a felhők között vár a móka), az új trailer sok eleme az előző videókból ismerős lehet.

Azért ezzel együtt a BioShock Infinite hangulata nagyon is kapós, a PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelenő játék 2012 egyik nagy címe lehet, de ez a trailer méltatlanul kevés a nagy reményekhez képest. A country ballada alatta azért büntet, finom libabőr végigfut az ember karján, nagyon jó lett volna sokkal többet kapni ebből az élményből.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)