Hirdetés

Balls of Glory - egy játékban az Archer, az Amerikai fater, a Family Guy és Bob burgerfalodája

|

Négy zseniális animációs sorozat jelenik meg a Zen Studios által készített Balls of Gloryban.

Hirdetés

Lassan nem lesz olyan nagy cég, akivel ne dolgozott volna, és nem lesz olyan franchise, amihez ne készített volna flipperasztalt a részben magyar illetőségű Zen Studios.

A Pinball FX 2 és Zen Pinball játékokhoz rengeteg DLC-t tölthetünk le Marvel, South Park, The Walking Dead, és számos egyéb témában. A flipperasztalok mind egyediek, és sokkal többet kínálnak, mint amit elvárnánk. A Balls of Glory Pinball Pack a héten jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation Vitára, iOS-re és Androidra, és négy asztalt foglal magában: egyet a Archer, egyet az Amerikai fater, egyet a Family Guy, egyet pedig a Bob burgerfalodája elemeit használva. A legjobb, hogy mindegyikhez az eredeti szinkronszínészek adták a hangjukat. Nézzétek meg őket videón.

Van kedvenc asztalotok? Ha még nem próbáltátok ki a játékot, tegyétek meg minél hamarabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)