Hirdetés

BANDITS interjú és zene

|

A HomeLAN Fed csapata legyártotta legújabb interjúját, melyben a GRIN-t faggatják, nemrégiben előkerült BANDITS: Phoenix Rising című játékukról. Ezen felül még az alkotás egy muzsikáját is bezsebelték, melyet most innen tudsz lezúzni. A teljes interjút itt olvashatod meg!

HomeLAN: Mennyire realisztikus az autók irányítása? GRIN: A BANDITS autói olyan terepeken haladnak, melyek nemcsak dombosak, még valós időben deformálhatóak is. Az alkalmazott fizikának köszönhetően igen realisztikusra sikerült az alap karakterrel, ám kicsit fel lett minden tuningolva az akciódús és még mókásabb játékmenet kedvéért. HomeLAN: Várható egy kipróbálható demó, még mielőtt megérkezne a végleges változat? GRIN: Igen, minden bizonnyal. Három demója lesz: az első egy multiplayer demó (mellyel csak neten lehet nyomulni), egy úgynevezett internet cafe demo, és végül egy single player változat is. Ezek sorrendben jelennek majd meg, az elsőt, idén szeptemberre szeretnénk kiadni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)