Hirdetés

Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts soundtrack a boltokban

|

A decemberben megjelent Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts zenéit tartalmazó korong most már külön is elérhető.

Hirdetés

Az angol Rare stúdió neve elválaszthatatlanul összefonódott a bájos, mégis tartalmas játékokkal. Elég csak a Donkey Kong Country, a Star Fox, a Banjo-Kazooie és a Viva Pinata sorozatokat említeni. Ugyanakkor a csapatnak van egy sötétebb arca is, hiszen véresen komoly játékokkal is szolgáltak már (Perfect Dark, Killer Instinct).



Legutóbb a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts című X360-exkluzív platformert tesztelhettük tőlük, amely a sorozat korábbi epizódjaitól eltérően túlnyomó mértékben mindenféle agyament járművek alkatrészeinek megtalálására, majd összeszerelésére helyezte a hangsúlyt. Bár kapott a kritikusoktól hideget meleget, a 80 százalékos átlagértékelésekkel rendelkező játék zenéjét inkább a pozitívumok közé szokták sorolni. A Sumthing Else Music Works a napokban jelentette be, hogy a játék zenei anyagát külön korongon bocsátja kereskedelmi forgalomba június 30. napjától. A digitális letöltések híveit a www.sumthingdigital.com és az iTunes szolgálja ki.



Hogy milyen lett végül a Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts? Érdemes elolvasni Flatline tesztjét, s mellette szemügyre venni a hasonlóan beszédes videótesztet.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)