Hirdetés

BankTech Java Challenge - programozz és nyerj!

|

Idén újra megrendezik a tavaly is nagy sikerrel lezajlott BankTech Java Challenge-et, ahol JAVA-ban jártas programozók mérhetik össze tudásukat.

Hirdetés

Rengeteg, összesen 108 nevezővel és értékes nyereményekkel zajlott le a 2014-es BankTech Java Challenge, melyet a Loxon Solutions és a Dorsum Zrt. idén ismét megszervez.

Ebben az évben is a felsőoktatásba tanuló és frissen végzett, pár év tapasztalattal rendelkező szakemberek próbálhatják meg minél hatékonyabban megoldani a feladatokat. A részvételhez a Java nyelv ismerete szükséges, az online fordulóban a probléma-megoldási, programozási és kvíz feladatokat ennek használatával kell megoldaniuk. A legeredményesebb 25 csapat bekerül az élő döntő fordulóba, melynek végén az első helyezett csapat tagjai egy-egy iPhone 6-ot, a második helyezettek egy-egy Xbox One-t, a harmadik helyen végző versenyzők pedig egy-egy drónt kapnak. Ennél viszont többet is lehet nyerni: a tehetséges programozók számára a szponzorvállalatok álláslehetőséget ajánlhatnak. 

Regisztrálni 2015. október 22-ig lehet, további információt a www.javachallenge.hu oldalon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)