Hirdetés

Bannolták a Twitch legnépszerűbb streamerét

|

Nemrég még a Twitch királyának hívták, Kai Cenat most mégis a partvonalról kénytelen figyelni az eseményeket.

Hirdetés

Kai Cenat a Twitch legújabb sztárja, a 21 éves bronxi streamer ugyanis márciusban átlépte a 300 ezer feliratkozós álomhatárt, s ezzel ő lett a platform legnépszerűbb tartalomkészítője. A nagy alkalomból az üzemeltetők egy "King of Twitch" feliratú lila cipőt is küldtek neki, a jelek szerint viszont még ez a kiemelt státusz sem biztosít érinthetetlenséget.

A streamer profilja ugyanis április 17 óta blokkolva van, cikkünk írásakor a látogatót mindössze egy felirat fogadja arról, hogy a csatorna átmenetileg nem elérhető a Twitch közösségi irányelveinek vagy Szolgáltatási feltételeinek megsértése miatt.

Hirdetés

A bannolás tényét maga Kai Cenat is megerősítette a Twitteren, a vonatkozó posztjában viszont csak ennyit írt, így egy ideig nem lehetett tudni, hogy mi állhat a fejlemény hátterében. Aztán jött a Dexterto, amely a videóshoz közeli forrásokból úgy értesült, hogy a Kai Cenat a "GTA-ban ismételt explicit szimulált szexuális tevékenység" miatt került kapun kívülre.

Ez pedig szexuálisan szuggesztív tartalomnak minősül, s így valóban ellentétes a Twitch felhasználói feltételeivel, még ha elsőre furcsán is csenghet ez egy olyan platformon, ahol a medencékből streamelő ledér hölgyekből bármelyik pillanatban széles a választék. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Twitch királya mikor kapja vissza a csatornáját, de valószínűleg ő maga sem aggódja túl a dolgot, mivel ez már őfelsége ötödik bannolása.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)