Hirdetés

Barátainkkal együtt is játszhatjuk majd a Rise of the Ronint

|

Izgalmas infót tudtunk meg a Team Ninja új játékáról.

Hirdetés

Március egyik érdekesebb újdonsága lesz a Nioh-t is jegyző Team Ninja csapatánál készülő, PlayStation 5-exkluzív Rise of the Rōnin, amiben Japán Edo-korának végén szállhatunk majd szembe mindazokkal, akik másképp alakítanák a történelmet, mint ahogy az nekünk jó. Bár nem a Sony valamely belsős csapata fejleszti, a cég kiadóként teljes erővel támogatja a megjelenést, olyannyira, hogy a PlayStation hivatalos oldalán külön GYIK-ben kaphatunk választ fontos kérdésekre.

Amellett, hogy tisztázták, a játék PlayStation 5-exkluzív lesz, és nem jelenik meg PS4-re, illetve hogy nyílt világot járhatunk be egy ízlésünk szerint formálható Ronin szerepében, választ adtak arra is, hogy lesz-e többjátékos mód.

Meglepő módon lesz, három barátunkkal együtt, kooperatívan kalandozhatunk majd, de ehhez PlayStation Plus előfizetés is kell. PvP nincs, egymást nem kaszabolhatjuk.

Hirdetés

Annyit írtak még, hogy három nehézségi mód közül fogunk tudni választani: a Dawn lesz a könnyű, a Dusk a közepes, a Twilight pedig a nehéz szint, melyek közül az elsőt választva finomhangolhatunk bizonyos elemeket.

A Rise of the Rōnin március 22-én jelenik meg, egyelőre csak PS5-re, de idővel a Nioh is elérhetővé vált PC-re, úgyhogy ennél is van némi remény.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)