Hirdetés

Bármilyen okos eszköz jelezheti mostantól, ha megtámadják Rust bázisodat

|

A Rust+ mobilalkalmazás segítségével bármivel riaszthatod magad, ha megtámadnak a játékban.

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben rengeteg variáció érkezett a túlélőjátékokban már jól bevált formulára, de ezek közül sokkal kevesebb volt, ami annyira sokáig népszerű tudott volna maradni, mint a Garry's Mod fejlesztője által megálmodott Rust.

A játék most egy újabb frissítést kapott, ezúttal pedig egy igen kreatív ötlet is helyet kapott az újdonságok között.

A Rust hivatalos oldalán megjelent az a blogbejegyzés, amelyből részletesen megismerhetjük a júniusi frissítésben található újdonságokat és javításokat, de ezek közül toronymagasan a legérdekesebb, hogy a Rust+ (vagyis a játékhoz tartozó mobilalkalmazás) mostantól integrálható az IFTTT nevű platformmal.

Hirdetés

Az IFTTT (If This, Then That) lényege, hogy különféle online szolgáltatásokat és okos eszközöket kapcsolhatunk össze és automatizálhatjuk a működésüket bizonyos feltételek szerint.

Beállíthatjuk például, hogy ha valaki betaggel minket a Facebookon, akkor a kép automatikusan kerüljön a Dropboxunkba, vagy akár azt is, hogy akkor parkoljon le az okosfűnyíró, amikor a Google naptárban jelezzük ezt neki.

A Rust+ mostantól a játékbeli eseményeket is összekapcsolhatjuk minden mással, amit a platform támogat, tehát pl. megoldható lesz, hogy automatikusan felvillanjon egy eszköz a valóságban, amikor valaki rátámad a bázisunkra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Persze nem csak erről szól a júniusi update, mostantól sokkal jobban tudjuk követni azokat a játékosokat, akikkel találkozunk, javultak bizonyos állatok modelljei és animációi, illetve a videószerkesztőbe is bekerült egy-két új kényelmi funkció.

A frissítések teljes listáját ezen a linken találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)