Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Akcióban a PhysX

|

Mint ismeretes, minden idők legjobb bőregeres játéka PC-re késik. A hivatalos ok pedig nem más, mint a PhysX támogatás beépítése.

Hirdetés

A nemzetközi szaksajtó kritikusai egy emberként borultak Bruce Wayne, alias Batman lábai elé, s virágokkal, plüssmackókkal, édességekkel, no meg kiemelkedően magas értékelésekkel árasztották el a Batman: Arkham Asylum címen ismert alkotást.



A világ különbözős szegleteiből befutó értékelések ráadásul még arra is elegendőnek bizonyultak, hogy a Guiness Rekordok Könyvébe véssék álarcos hősünk legújabb virtuális kalandját.
Az előbb leírtak a konzolos változatra vonatkoznak, hiszen PC-s verzió az Nvidia égisze alá tartozó PhysX támogatás beépítése miatt nem jelenik meg a Batman: Arkham Asylum szeptember 18. előtt.
Tény és való, hogy az Nvidia kártyák kiváltságának számító PhysX révén látványosabban fodrozódik hősünk köpenye, élethűbben a zászlók lebbenése, papírlapokat kap hátára a fuvallat, szépen kavarog a köd, de a hozzám hasonlóan ATI kártyával rendelkező játékosoknak ez nem sok vigaszt jelent.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)