Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Az első DLC ingyenes?

|

Az Batman játék hamarosan a boltokba, és úgy tűnik az első DLC csomagra sem kell sokat várni.

Hirdetés

Manapság ugyebár nagy divat a DLC. Szinte minden játékhoz szállítanak a készítők néhány DLC csomagot, melyek közül némelyik egészen jól is sikerül. A Batman: Arkham Asylum sem kivétel, bár arról egyelőre nincs hír, hogy az első DLC mit tartalmaz.

Azt viszont tuni lehet, hogy ingyenes lesz. Ezek után már nem lehet miért lázadni, még akkor sem, ha teszem azt, az első DLC csak néhány új kosztűm, esetleg egy új játszható karakter lesz. Amennyiben a Batman: Arkham Asylum sikeres lesz - erre megvan minden esély - úgy bizton számíthatunk majd további DLC csomagokra. A felfedezést amúgy egy teszter tette, akin gyorsan megnézte mindkét platformon, és kiderült, hogy az ingyenes DLC érkezik Xbox 360-ra, és PS3-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)