Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Az első képek!

|

Nohát, nohát. Úgy tűnik, komolyan gondolják a Rocksteady fejlesztői, hiszen meglepően hangulatos képeket adtak ki.

Hirdetés

Nem sokkal a bejelentés után végre befutottak az első képek is a játékból. Ez azt is jelenti, hogy az ominózus visszaszámlálás a végéhez ért, s megnyílt a fejlesztő Rocksteady honlapja.

Batman: Arkham Asylum - 18. kp Batman: Arkham Asylum - 17. kp Batman: Arkham Asylum - 16. kp Batman: Arkham Asylum - 15. kp Batman: Arkham Asylum - 14. kp Batman: Arkham Asylum - 13. kp



Az előzetes információk szerint az egyik legbetegebb hangulató képregény, az Arkham Asylum adaptációja során Batman az hol árnyakban rejtőzve, hol kemény bunyóval, hol trükkös ketyeréi segítségével, hol pedig eszét használva juthat csak előre.

Batman: Arkham Asylum - 12. kp Batman: Arkham Asylum - 11. kp Batman: Arkham Asylum - 10. kp Batman: Arkham Asylum - 9. kp Batman: Arkham Asylum - 8. kp Batman: Arkham Asylum - 7. kp



A rettegett elmegyógyintézet maga a megtestesült földi pokol, minden sarokban őrült gyilkosok várnak, de nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy hiába mozgatja Joker a szálakat, hiába segít neki Harley Quinn, a Pigvin, Rébusz, Madárijesztő, Poison Ivy, Mr. Freez, Killer Croc és számtalan más bűnöző, ebben a városban, s ebben a komplexumban Bruce Wayne az igazi ragadozó.

Batman: Arkham Asylum - 6. kp Batman: Arkham Asylum - 5. kp Batman: Arkham Asylum - 4. kp Batman: Arkham Asylum - 3. kp Batman: Arkham Asylum - 2. kp Batman: Arkham Asylum - 1. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)