Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Bunyó van

|

Erőszaktól a legkevésbé sem mentes képekkel bővült galériánk. A látottak alapján Batsie felkötheti majd a gatyáját.

Hirdetés

Dagadó izomzatú tesztoszteron-túltengésben szenvedő dupla Y-kromoszómás "ápoltak" garmadáján kell keresztülverekednie magát a gyerekkori traumájának következményeit denevért utánzó rugdalódzóban levezető milliárdosnak, ha a végén egyszer, s mindenkorra le szeretné törölni Joker képéről azt az idétlen vigyort.

Batman: Arkham Asylum - 45. kp Batman: Arkham Asylum - 44. kp Batman: Arkham Asylum - 43. kp Batman: Arkham Asylum - 42. kp



A Rocksteady műhelyében formálódó alkotás az egyre szorosabb kapcsolatot ápoló Eidos és Warner kettősének felügyelete alatt valamikor 2009. augusztusában kerül az üzletek polcaira PC, PS3 és X360 platformokon.

Batman: Arkham Asylum - 41. kp Batman: Arkham Asylum - 40. kp Batman: Arkham Asylum - 39. kp



Amennyiben hihetünk az előzetes információknak, akkor harc közben Batman muszklija mellett a különféle trükkös ketyeréi is bevetésre kerülnek. Az egyik, néhány szerencsés által megcsodált jelenetben jelmezes hősünk a magasból - megbújva az árnyak közt - sasolta az alatta flangáló rosszfiúkat. Vizorja segítségével felmérte, hogy kinél milyen fegyver van, majd a legveszélyesebb géppisztolyos nyakába vetette magát széttár köpennyel. Amint a mókus kábultan elterült a padlón, köpenyével beterítette, s egy pillanatra megbénította a maradékot, majd válogatott ütésekkel és rúgásokkal értette meg a társasággal, hogy elérkezett a csendes pihenő ideje.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)